آماده باش اداره کل دامپزشکی استان اردبیل با ساماندهی 17 اکیپ ثابت و سیار در عید سعید نوروز
مدیر کل دامپزشکی استان اعلام کرد : به منظور جلوگیری از هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ، 17 اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی در ایام عید نوروز به حال آماده باش هستند.

مدیر کل دامپزشکی استان اعلام کرد : به منظور جلوگیری از هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ، 17 اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی در ایام عید نوروز به حال آماده باش هستند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ؛ دکتر صادق صالحی از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در این ایام خبر داد و افزود : این طرح با هدف به حداقل رساندن شیوع بیماریهای مشترک ، ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه و اطمینان شهروندان از سلامت فرآورده های خام دامی همزمان با سراسر کشور در استان اردبیل انجام می شود.
این مقام مسئول اظهار کرد : در این طرح ، عملیات بازدید از تمامی مراکز تولید ، توزیع و استحصال فرآورده های خام دامی اعم از کشتارگاههای دام و طیور ، مراکز و کارگاههای بسته بندی گوشت و آلایش دامی ، خودروهای ویژه حمل اینگونه فرآورده ها ، سردخانه های نگهداری ، قصابیها ، مرغ و ماهی فروشیها در سطح استان تشدید خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد ؛ بر این اساس هماهنگی های لازم با ارگانهای مرتبط نظیر استانداری ، ائمه جمعه و جماعات ، فرمانداریها ، شهرداریها ، جهاد کشاورزی ، دانشگاه علوم پزشکی
مراکز بهداشت استان و شهرستانها ، کارگروه سلامت و امنیت غذائی استان ، نیروی انتظامی و مراجع قضایی انجام شده است.
مدیر کل دامپزشکی استان همچنین با اشاره به اینکه اکیپهای بازرسی بهداشتی فرآورده های خام دامی در ایام عید نوروز در دو شیفت کاری صبح و عصر فعالیت می نمایند از تشکیل ستاد نظارت در مرکز استان و ستاد نظارت در ادارات دامپزشکی شهرستانها به منظور اجرای دقیق برنامه های نظارتی و عملیاتی با بهره گیری از کلیه امکانات و تجهیزات در استان خبر داد.
دکتر صالحی با بیان اینکه ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه منوط به ارتقاء فرهنگ عمومی جامعه است ، گفت: با آموزش و اطلاع رسانی مداوم و مستمر بستر فرهنگ سازی در جامعه فراهم گردیده و به تبع آن بسیاری از بیماریهای مشترک که ریشه در مصرف فرآورده های خام دامی آلوده و غیر بهداشتی دارد مرتفع و این بیماریها در جامعه پیشگیری شده و تحت کنترل خواهد بود.
وی در اجرای بهتر این طرح از مردم به عنوان ناظران و همیاران بازرسان بهداشتی دامپزشکی نام برد و افزود ؛ از کلیه همشهریان عزیز استان انتظار می رود گوشت قرمز و سفید و آلایش خوراکی دامی مورد نیاز خود را بصورت بسته بندی کددار تهیه نموده و به هنگام خرید گوشت قرمز به مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی لاشه و تاریخ تولید و انقضاء در محصولات پروتئینی بسته بندی دقت بیشتری داشته باشند.
مدیرکل دامپزشکی استان با یادآوری اینکه هیچ اغماضی در تخلفات بهداشتی حوزه سلامت و امنیت غذائی جامعه پذیرفتنی نیست ، از مردم خواست در صورت مشاهده تخلف در این حوزه ، مراتب را در مرکز استان با شماره تلفن 33394800 و در شهرستانها به ادارات دامپزشکی شهرستانها گزارش نمایند تا برخوردهای قانونی و لازم با متخلفین صورت پذیرد.
به گفته دکتر صالحی ار ابتدای سالجاری نزدیک به 45 هزار مورد ازبیش از 3 هزار مرکز عرضه ، نگهداری و توزیع و تولید فرآورده های خام دامی در سطح استان بازدید بهداشتی بعمل آمده و نزدیک به 205 تن فرآورده های خام دامی آلوده و غیربهداشتی ضبط و معدوم و 239 متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده اند.
نظر دهید